arte

1. PERICOL

pericol rosu interior

PERICOL este un proiect de creatie muzicala iar apoi video, care functioneaza pe ideia de mash de video bucati, aranjate si completate muzical.

Adica sampling, sampling si iar sampling. Apoi ideie [clenci/poanta/gluma], apoi edit, separare si mai apoi constructie de melodie din bucatile a/v culese. Apoi croiala cu muzica.

Combinatii din acest gen au fost lucrate incepand probabil de prin 92 de ebn, continuata de multi zilele astea, cum ar fi Cold Cut, Exceeda, Addictive TV.   Ca si mentiune doar,  zic ca spre deosebire de altii de dinainte sau de pretutindeni, PERICOL este o amestecatura romaneasca. Adica e confectionata din ingrediente de pe piatza romaneasca de audiovizual, ori capturi de pe youtube, deasemenea romanesti.
Pericol e un fel de concentrat de Zona Libera, plus imagini.

http://www.youtube.com/crimatze

2. SPHERES :: a world behind curtains     logosfere

THE SPHERES  este un proiect comun de promovare a artelor subculturale urbane. Infiintat in 2007, The Spheres isi desfasoara activitatea in trei directii, avand in componenta o galerie de arta, o revista lunara atasata si o sectiune de design si arta video. Dedicata promovarii subculturale urbane, echipa Spheres are in componenta fotografi, designeri, scriitori si vj.

Galerie virtuala de arta
Galeria virtuala de arta The Spheres este dedicata in esenta fotografiei si altor arte digitale conexe. La cerere o camera poate fi deschisa publicului pentru expozitii lunare. Moartea mentala nu ar trebui sa fie o optiune, intra in lumea sferelor cu ochii larg inchisi.

Conectand ochi si urechi
The Spheres :: a world behind curtains pune la dispozitie arta statica si dinamica pentru performeri audio, de la imagini in miscare si seturi visuals, pana la clipuri si logo design. Pentru pachetele media, extragem vizualul din audio, dar suntem deschisi cererilor de concepte specifice pentru arta in cauza.

Participarea la Cybermental 4
Proiect desfasurat sub indrumarea thora noir, echipa prezenta la Cybermental 4 (thora noir, vj Anne, m.david) va avea in vedere seturi video si o expozitie foto.

Detalii, contact si revista lunara n-Sphere pot fi obtinute accesand website-ul galeriei: sfere.ro

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: